Demonstraties

Een demonstratie of open avonden mediumschap zijn zeer geschikt om een groter publiek kennis te laten maken met een medium en de spirituele wereld. De overleden dierbare komen “door” voor personen uit het publiek. Door middel van bewijzen die ik telepathische door krijg omtrent de persoon kan ik de juiste relatie met betrekking tot de persoon uit het publiek doorgeven en bevestigen.

Zeer specifieke informatie omtrent de persoonlijkheid, karaktertrekken, kenmerken van de persoon, speciale voorwerpen van de persoon in kwestie, baan, relatie, getrouwd, kinderen, hobby’s, sieraden, woning, omgeving, ziekten, manier van overlijden, kenmerken van de begrafenis of crematie, bewijs van voort- leven of een gedeelde herinnering die je hebt of wat de persoon dan ook wil doorgeven. De contacten gaan altijd gepaard met respect en liefde. De emotie, blij en soms verdrietig, wordt vaak gevoeld omdat dit de momenten zijn dat we weer even werkelijk bij elkaar zijn.

Wil je een afspraak maken voor een demonstratie dagdeel of avond bel of mail Jaco. Kosten voor ongeveer 2 uur demo; € 15,00 p.p. (min. 10 personen) plus reiskosten 0,19 cent per km.

Kosten voor huisbezoek of huis reinigen van geesten 75,00 euro p/uur plus reiskosten 0,19 cent per km.