Opleiding Mediamieke massage therapeut®

Vooropleiding: aantoonbaar basis diploma massage.

Het leren werken op gevoel is belangrijk. Masseren is namelijk meer dan alleen je handen op de huid plaatsen om dan door middel van strijken, kneden en drukken spieren los te maken. Masseren is aanvoelen, invoelen en behandelen van een lichaam. Een lichaam dat behoort bij een persoon, een eigen identiteit.

Door het leren masseren van anderen zul je je eigen lichaam ook beter gaan herkennen.

Je leert contact te maken met jouw Healing Gids.
Je ontdekt hoe het voelt om in verbinding met jezelf te zijn én met de ander. Leert gehechtheden los te laten en komt weer bij je zelf, in balans.


Je leert de verdieping van massagebehandelingen en het leggen van mediamiek contact met de spieren. Je leert de regressietechnieken om tijdens massages bij de oorzaak van de klacht te komen of voorstadia daarvan.
Door onderliggende ELP, Emotionele Linguïstische programmeringen c.q. emotionele overtuigingen, uit het systeem van je cliënt te halen, kun je helpen om diegene tot inzicht te brengen. En zodoende kunnen er nieuwe positieve programmeringen door de cliënt gemaakt worden.
Je leert dus jouw cliënt te begeleiden naar zijn spieren en om de mediamieke uitleg van het lichaam te geven.

Deze opleiding Mediamieke Massage Therapeut® wordt afgerond met een door CRKBO erkend HBO diploma van de Spirituele & Intuïtieve Academie en diploma van de beroepsvereniging SNU, Spirituele Nationale Unie. Zodoende kun je je beroepsuitoefening registreren als officieel Mediamiek Massage Therapeut®.
Het examen zal op de laatste lesdag worden afgenomen door examinatoren van de SNU.

Duur van de opleiding 6 dagen
Diploma: Mediamieke Massage Therapeut®.

Bijdrage: € 1095,– incl. Examen kosten en zeer uitgebreide reader.