Renny Jetten

Mijn naam is Renny Jetten en ik ben woonachtig in Heythuysen, Limburg. Ik ben lang werkzaam geweest als (zelfstandig) stukadoor en kreeg steeds meer fysieke klachten. Ik realiseerde mij dat ik dit werk niet meer vol kon houden tot de leeftijd van het pensioen en dat ik het over een andere boeg zou mogen gaan gooien. In de laatste jaren als stukadoor begon ik in gesprekken al te merken dat ik boodschappen en antwoorden kreeg van een andere wereld.

Geïnspireerd door die ervaringen en mijn verleden op het gebied van spiritualiteit kwam ik er achter dat alles met elkaar te maken heeft. Zo ook mentale en emotionele ervaringen, die fysieke klachten kunnen geven. Door trainingen en opleidingen mocht ik gaan onderzoeken wat dit (voor mij) inhield en zodoende ben ik achter veel dingen (overtuigingen) gekomen in dit leven.

Ik ben op weg om te herinneren wie ik werkelijk ben en dat gun ik iedereen.

Weten wie of wat je werkelijk bent.

Door de opleiding Mediumschap & Trance Healing aan de Spirituele & Intuïtieve Academie ben ik steeds dieper gaan graven in mijn “bestaan”, wetende dat er meer is dan alleen deze zichtbare wereld.

In 2020 ben ik mijn eigen praktijk Expression begonnen en heb ik met de spirits mooie en waardevolle consulten mogen geven. Ik hoop dit nog heel lang te mogen doen en vooral ook door te geven wat ik heb mogen leren in de reis van LEVEN.

Liefdevolle groet,
Renny Jetten

www.praktijk-expression.nl
info@praktijk-expression.nl