Petra van Witsen

 

Ik ben Petra en ik heb altijd een grote gevoeligheid gehad voor sfeer en voor de emoties en gedachten van anderen. De stap naar mediumschap kwam op een moment in mijn leven dat ik deze verdieping goed kon gebruiken om meer inzicht in mijn eigen processen te krijgen. Het is geweldig om verschillende methoden voor handen te hebben, waardoor ik me nu veel beter kan afstemmen op mezelf en op Spirit.

Vorig jaar heb ik de opleiding Mediumschap en Trance Healing 1, 2 en 3 gevolgd. Dat heeft me doen beseffen dat ik niets liever doe dan werken met de spirit wereld. Ook heeft het mij het vertrouwen gegeven dat ik dit kan. De enorme groei die ik zelf heb kunnen doormaken, gun ik anderen ook dus ik vind het een voorrecht om door te geven wat ik geleerd heb.

Met mijn massage achtergrond voelt het heel natuurlijk om mediumschap en massage samen te voegen. Zo kunnen we lekker de diepte in gaan en oude emoties oplossen uit de kindertijd, of uit vorige levens. De opleiding Mediamiek Massage Therapeut® is nieuw en ik heb heel veel zin in om er in oktober mee te starten!

Liefs, Petra

petravanwitsen@gmail.com

www.massage-ermelo.nl