Jaco Elken

Als ik terug kijk op mijn werkzaam verleden, heeft de menselijke interactie altijd centraal gestaan. Het persoonlijk contact tussen mensen onderling intrigeert mij. Communicatie staat daarin centraal. In de samenwerking met de spirituele wereld staat communicatie ook centraal. Hiermee bedoel ik het verstaan, het aanvoelen en het telepathische contact overbrengen naar begrijpbare taal.

De spirituele wijsheid en de persoonlijke boodschappen kunnen daardoor goed worden verstaan en begrepen. Ik heb mijn mediumieke kwaliteiten mogen ontdekken en uitbreiden in de laatste jaren d.m.v. opleidingen, cursussen, workshops, trainingen, consulten, cirkels en demonstraties. Veel van mijn leraren hebben opleidingen genoten van the Spiritealist Association of Great Brittain en het Arthur Findley College te Stansted. Zij zijn voor mij een inspiratiebron om zelf als instrument te werken met en vooral voor, de spirituele wereld. Die wereld waar wij allen vandaan komen en ooit weer naartoe zullen gaan.

Uit eigen ervaring weet ik dat mediumschap geen gave of talent is. Spiritualiteit behoort tot de evolutie van de mens. Mediumschap kun je leren. Het werken met jouw eigen gevoelslichaam, de energie die in je aura aanwezig is, en jouw innerlijke zintuigen is voor iedereen mogelijk te leren. Het is wel belangrijk dat je met het mediumschap met beide benen op de grond staat ook al ben je als medium met een been op de aarde en een been in de spirituele wereld.

Opleidingen Mediumschap & Trance Healing

4 dagen € 595,– voor deel I en II. Voor deel III € 695,– incl. examen SNU.

Opleiding Paramedisch Mediumschap

4 dagen € 675,- incl. consultenboek mediumjaco “Uit het hart gegrepen”. Incl. examen SNU.

Opleiding Energetisch Trance-Formatie Therapeut

3 dagen € 495,– Incl. examen SNU.

Consulten

  • Toldijk:
    • Woensdagochtend en -avond € 95,–.

Afspraak via info@mediumjaco.nl (binnen 48 uur antwoord) of 0575-470867 (we zijn telefonisch bereikbaar ma., wo en vr.dag tussen 10.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur).

Workshops: Ascensielessen, ELP en Jouw Zielsdag . Allen 1 dag € 175,–

Lezing/demo avond

Op aanvraag.

Opleiding worden door Jaco gegeven in Toldijk.