Fe Oudshoorn

Mijn naam is Fé Oudshoorn, ik ben een echt mensenmens en hou van het leven. Mijn passie is mensen begeleiden op het pad van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Met mijn diepe levenservaring en veelzijdige achtergrond heb ik al veel gezien en meegemaakt.

Als jong meisje was ik al erg spiritueel en hoogsensitief.

Dit werd niet altijd om mij heen begrepen. Hierdoor hield ik mij vaak stil en gedeisd.

Zo voelde ik heel veel en wist veel zonder te weten hoe en waarom.

Mijn verbinding met Spirit, intuïtie heb ik altijd gehouden.

Zelf ben ik mij bewust dat ik vanuit mijn contact met Spirit, intuïtie mag leven en zo ook anderen mag begeleiden hierin.

Op spiritueel gebied heb ik al aardig wat doorlopen en het blijft steeds weer verassend, het verrijkt enorm mijn leven. Het blijft uniek en is nooit saai.

Spiritueel bezig zijn geeft mij voldoening.  Ik word blij van het vergroten van mijn bewustzijn en dat ik zo ook bij anderen mag begeleiden hierin.

Dit heeft mij met mijn vele levenservaring ontwikkeld tot de vrolijke vrouw die ik nu ben.

Zo kwam ik op een bepaald moment in contact met de Spirituele en Intuïtieve Academie wat mijn leven nog meer verrijking heeft gegeven.

 Het is mooi en verdiepend dat ik deze opleidingen mag/kan geven.

Mijn geloof is dat in contact met jezelf zijn het mooiste cadeau is wat je jezelf kunt geven en daarbij sta ik klaar om je te ondersteunen.

Mijn drijfveer is te leven vanuit verbinding met jezelf zodat jij je bewustzijn mag vergroten. Het bewust worden van de liefde voor jezelf en zo ook voor anderen en de wereld.

In 2022 ben ik mijn eigen coachingpraktijk begonnen, mijn motto is; “Iedereen mag stralen door te zijn wie je bent” Ontdek jezelf en geniet liefdevol van het leven!

Laat je hart weer zingen en stralen.

Liefdevolle groet,

www.coachingpraktijk-goudstraal.nl
info@coachingpraktijk-goudstraal.nl