Erik de Jong

Mijn naam is Erik de Jong en ik ben woonachtig met mijn gezin in Teteringen.

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de commerciële branche voelde ik dat ik mijn eigen weg moest gaan. Ik was de dualiteit en elkaar het licht in de ogen niet gunnen zat.

In 2010 ben ik mijn eigen praktijk begonnen die de naam Para-Matrix draagt.

Ik wist dat ik mensen moest gaan helpen en ben sinsdien als healer werkzaam in mijn praktijk.

In de afgelopen jaren heb ik in mijn praktijk zeer wonderbaarlijke gebeurtenissen mee mogen maken, maar ik wilde meer.

Ik voelde een drang in mij om contact te maken met de spirits die mij spiritueel helpen.

Op een bepaald moment kwam ik in contact met Jaco Elken en zijn Spirituele & Intuїtieve Academie waar ik mij het Mediumschap & Trance Healing eigen heb gemaakt. Dit voelde voor mij als “thuiskomen”.

Daar kreeg ik door dat ik de mensheid moest gaan helpen en begeleiden om te laten zien dat er meer is tussen hemel en aarde.

Het is voor mij belangrijk dat je met een goed gevoel en onder goede begeleiding de healing ingaat om contact te maken met je eigen spirits en op zielsniveau boodschappen mag ontvangen.

Dan weet je dat je er niet alleen voor staat, maar dat er ten allen tijde voor je gezorgd wordt.

Als dat besef eenmaal tot je doordringt kan je je eventuele onbewuste en / of bewuste angsten laten varen en leven in liefde en harmonie.

En dat is wat ik iedereen toewens.

Graag begeleidt ik je hierin om je dit allemaal eigen te maken. Om die reden heb ik gekozen om via de Spirituele & Intuïtieve Academie de workshop Mediumschap en Trance Healing te geven.

Ik heet u alvast welkom in 5D.

Ik Ben Erik.