Xandra Snoeker

Mijn naam is Xandra Snoeker en het is mijn missie om Liefde te verspreiden.

Dat doe ik door mensen te helpen om die plek in te nemen, van waaruit ze kunnen stralen en hun bijdrage aan deze wereld kunnen leveren op een manier die bij hen past en waar zij blij van worden. Dat is MIJN bijdrage en daar word ik blij van.

Dat is niet altijd zo geweest. Ik heb een aardige reis mogen maken om hier te komen. Ik was tot ik in 2015 een burn-out kreeg werkzaam als wiskundige. Ik zat altijd in mijn hoofd en was afgesloten van mijn gevoel.

De weg naar herstel bracht me op een spiritueel pad dat er toe heeft geleid dat ik nu anderen kan helpen hun plek te vinden en in te nemen. Daarbij maak ik gebruik van mijn al kennis, kunde en ervaring en laat ik me leiden door mijn gidsen en spirituele helpers.

De sleutel tot bewustzijn en persoonlijke groei ligt voor mij in het lichaam. Op fysiek niveau bevat het DNA alle informatie over het familiesysteem waar je uit komt. Op zielsniveau heb je toegang tot ervaringen uit vorige levens. Door naar je lichaam te leren luisteren, krijg je inzicht in wie je bent en wat jou gevormd heeft en welke (familie)patronen jou nog beïnvloeden.

De patronen herkennen waar je in zit en beseffen hoe die je ooit dienden, maakt dat je die liefdevol kunt loslaten. Vol compassie voor jezelf en de mensen om je heen. Je gaat je realiseren dat je niet alleen bent, maar deel van een groter geheel, een veld van liefde. In plaats van je slachtoffer te voelen van de omstandigheden, neem je de regie over je eigen leven weer in handen. Welkom in 5D!

Hier in de Spirituele & Intuïtieve Academie leidt ik coaches en therapeuten op tot Energetisch Transformatie Therapeut. Daarin staat het systemisch werken via het lichaam centraal. Een mooie aanvulling op en goed te combineren met andere vormen van lichaamswerk en coaching.

Warme groet,

Xandra Snoeker

www.touchforgrowth.nl

xandra@touchforgrowth.nl

  • Energetisch Transformatie Therapeut
  • Mediumconsulten
  • 1-op-1 sessies Systemisch werk via het lichaam
  • Workshops