Nicolette Anna

Hallo lieve lezer,

Voor mij is spiritualiteit leven vanuit je hart, het wakker worden van je ziel om je eigen waarheid te ontdekken, innerlijke wereld te zien en te ervaren. Spiritualiteit is je persoonlijke relatie met de creatie, met al-dat-is/ het universum / de bron.

Het contact met Spirit hoort van jongs af aan al bij mijn leven. Geboren als 1 van een tweeling kregen we genoeg aandacht en zijn we op gegroeid: doen jullie nou maar gewoon, dan doen jullie al gek genoeg met zijn twee! Thuis was er weinig tot geen ruimte voor spiritualiteit. Zo verdween het contact met Spirit, maar bleef een zeer groot telepathisch contact met mijn tweelingzus bestaan. Alsof we een pact hadden gesloten, dat wij wel beter wisten, maar het er gewoon niet meer over hadden. Naarmate we ouder werden verwaterde het contact met Spirit, en zo verdween ook langzamerhand het contact met mezelf en mijn innerlijke waarheid en bron.

Na een studie psychologie ging ik aan de slag als arbeidsbemiddelaar en loopbaanadviseur. Na het volgen van een yoga-docentenopleiding heb ik volledig het roer omgegooid en mijn bedrijf in 2010 gestart. Pas na de geboorte van mijn tweede zoon in 2000 kwam er weer een opening in het contact. Nu, jaren later, sta ik weer volledig in verbinding met Spirit en dus ook met mezelf. En hoe fijn is dat!

Het is fijn om te zien dat er tijdens consult inzichten worden verkregen in patronen en overtuigingen en er een mooie transformatie/verandering plaats vindt. Dat er geen last meer is van een stuk ‘ballast’ en je positiever, lichter in het leven komt te staan. Het fijne aan lesgeven vind ik dat ik herken waar jij mee bezig bent, wat je mee maakt en hoe je je pad bewandelt!

De zoektocht in contact met het voelen, je intuïtie en je weten. De zoektocht terug naar de bron. Ik begeleid je graag op dit pad en neem je liefdevol mee naar je innerlijke Spiritualiteit.

Hartsgroet,

Nicolette

www.nicoletteanna.nl
info@nicoletteanna.nl

MediumWeek Frankrijk

Zondag 6/9/2020 tot en met 12/9/2020
Voor beginners met enige ervaring en opgebouwd contact met Spirit en voor gevorderden die hun contact willen verdiepen en uitbouwen.
Laat je 5 dagen onderdompelen in de wereld met Spirit. Het werken met Gidsen, Engelen, Krachtdieren en Dierbaren zal ons mediumschap verdiepen en zodanig uitbouwen dat we het in de praktijk kunnen aanbieden. Veel technieken en verschillende soorten mediumschap komen aan bod. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning, yoga en tijd voor jezelf.
meer informatie is te vinden op de website www.nicoletteanna.nl