Mark Vegting

Ik Ben Mark

Ieder mens heeft een eigen verhaal. En onder elk verhaal zit een diepere laag. Ik heb mij altijd onbewust bezig gehouden met die diepere laag. Ik “wist” altijd al wie wel en niet deugde. Als ik me niet op mijn gemak voelde, bleek dat achteraf te kloppen. En toch heb ook ik me aangepast en heb ik gedaan wat ik dacht dat er van mij werd verwacht. En dat was van huis uit: vooral niet je spirituele kracht onderkennen.

Een burn-out op mijn 36e (typisch iets wat spirituele mensen overkomt) was nog niet genoeg. Pas toen een geweldige coach opeens wat spirituele elementen toepaste, ontwaakte ik. Maar vanaf dat moment ging het ook razendsnel. Ik begreep opeens waarom ik in mijn werk intuïtief precies wist hoe ik mensen moest helpen. Ik leerde echte liefde kennen en kon de verbondenheid die ik met alles voelde toelaten.

Als je verbonden bent met ALLES, inclusief jezelf, kun je voluit leven. Er bestaat geen toverfomule voor. Ik kan je wel helpen en begeleiden om dit ook in jou te ontdekken.

Ik vind het geweldig als mensen tijdens consulten diepe inzichten krijgen en echte veranderingen (transformaties) beleven. Deze veranderingen zorgen ervoor dat bestaande patronen en gedrag daadwerkelijk wordt doorbroken en verandert.

Ik hou mijn voeten stevig op de grond. Zonder dat wordt spiritualiteit luchtfietserij. Ik begeleid je graag met praktische adviezen en inzichten en de nodige humor, zodat je een ontwikkeling doormaakt waarvan je niet wist dat je het in je had.

En dat wil ik ook graag overbrengen tijdens de opleidingen. Ik kan jou helpen om je hierin te bekwamen. Zodat je volop in je kracht kunt staan. Maar ook om te leren anderen te helpen. Zodat ook zij dat kunnen.

Het is geen hogere wiskunde; iedereen kan het leren. Ik help je er echt heel graag bij en zie je graag bij één van mijn opleidingen of tijdens een persoonlijk consult.

Mijn praktijk is in Zwolle.

Veel liefs en licht,

Mark

  • Medium-Trance healing therapeut®
  • Authentiek Coach®

Privéconsulten: mark@volopinjekracht.nl

www.volopinjekracht.nl