Arjan Koeslag

Ik ben Arjan Koeslag,

Op latere leeftijd ontdekte ik hoe gemakkelijk we ons laten beïnvloeden door energieën van buitenaf. Zelf kon ik niet ‘aarden’ in de gebaande paden, waardoor ik ONBEWUST veel keuzes heb gemaakt, waarvan ik dacht dat ze vanuit mijzelf kwamen, maar nee ik deed het voor de ‘buitenwereld’.

Ik herken dit keer op keer weer in mijn consulten en ik merk steeds vaker dat mensen hiermee tobben. Ik vind het dan ook geweldig dat ik je met de juiste technieken en mediamiek invoelen kan helpen hier een weg in te vinden.

Ik kan je ondersteunen door middel van nuchtere down to earth technieken, tevens kunnen we ook blokkades aanpakken die zich energetisch voor doen. Er is dus altijd een aanpak mogelijk, waarmee je snel tot de kern kunt komen en je eigen energie weer in balans brengt. En hiermee weer in je eigen kracht mag gaan staan en je weer gegroeid bent in je (zelf) bewustzijn.

Super gaaf om ook opleidingen van en voor Jaco Elken en de Spirituele Academie te mogen verzorgen, wat een perfecte aanvulling is op hoe ik in spiritualiteit sta. Wat niks anders is dan naar binnen beschouwen/ kijken. Nuchter, direct en met veel plezier de juiste technieken om bij je gevoel te komen over te brengen. Is gewoon super!

Je gevoel is je kompas in het leven…

Liefs en hartelijke groet,
Arjan Koeslag

www.energiebalanz.nl

info@energiebalanz.nl