Ann van Boxtel


Medium Ann van Boxtel

 

“The universe has shaken you, to awaken you.”

 

In verbinding met onze ziel ontvangen we signalen waarbij we in afstemming voelen wat onze werkelijke zielenweg is en wat niet. Het universum is een afspiegeling van onszelf en omgekeerd. Onze gedachten, handelingen en intenties hebben een eigen trilling en trekken overeenkomstige frequenties aan. Alles is een eigen creatie. Dat wat je uitzendt, trek je ook aan. Spiritueel leven is luisteren naar de energie die op je afkomt en je eigen levensenergie laten stromen. Het gaat om leven met de kosmische wetten en zien dat alles frequentie en energie (ofwel licht) is. Zoals Nikola Tesla ooit zei: “If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”

 

Wanneer we volledig met onszelf verbonden zijn, dan ervaren we onvoorwaardelijke liefde. Onvoorwaardelijke liefde is goed voor jezelf zorgen, je ziel volgen, lief durven hebben, in harmonie leven met al dat is, leven vanuit de bron, je eigen zuivere energie. Als kind wist ik al wat ik kwam doen op deze aarde: vanuit mijn hart lichtkracht overbrengen en verspreiden. Tijdens mijn missie als ‘torchbearer’ was ik echter te vaak gericht op de verwachtingen of eisen van mijn omgeving en steeds minder op mijn eigen licht. Mijn eens zo krachtig en helder licht was verworden tot een doffe straal. Ik was de verbinding met en het vertrouwen in mezelf en het universum kwijt. Tijdens een periode van rust en opladen van mijn verloren energie, ging ik op zoek naar mezelf. Gaandeweg herinnerde ik mij wie ik was, mijn spiritualiteit ontwaakte en ik liet deze diepgewortelde kracht weer toe. Deze wedergeboorte was de start van leven in het hier en nu (zonder verwachtingen of oordeel) en spiritueel bewust en onvoorwaardelijk ‘zijn’.

 

Mijn kracht is om vanuit de verbinding met mijn ziel (samen met mijn gidsenteam) de ander dicht bij zichzelf te brengen, zich te verbinden met de eigen bron van innerlijke wijsheid en de ander te leren die wijsheid in al zijn kracht en kleuren te gebruiken.

Deze ‘soul 2 soul connection’ ga ik aan met een goede dosis humor, een sprankelend enthousiasme, mijn hoogsensitieve schat- en gereedschapskist, mijn helende handen en vanuit zuiverheid, echtheid, eerlijkheid en openheid.

 

“Travel light. Live light. Spread the light. Be the light.”

 

Lieve groet,

Ann

 

  • Medium en Trance Healing Therapeut
  • Paramedisch en Psychosociaal Medium
  • Energetisch (kinder)coach

 

Ann van Boxtel – van Riesen

ANNERGY (soul 2 soul connection)

www.annergy.me

annergy1978@gmail.com