Meditatie CD’s

De meditatie cd’s van mediumjaco bezitten een grote kracht van transformatie. De meditaties laten jou in contact komen met inzichten die je dieper en dichter bij jezelf brengen. Niet zelden gaat dit gepaard met emoties die jou kunnen bevrijden van blokkades waar je wel of niet bewust van bent.  Jouw ziel laat middels deze transformerende meditaties ruimten in jou zien en voelen die belicht mogen worden in geest, lichaam en ziel. Tijdens het luisteren en beleven van de meditaties zullen gidsen voelbaar en hoorbaar in jouw aura aanwezig zijn. Laat ze liefdevol toe in jouw bevrijdende proces van inzicht en innerlijke vrede.

Bestellen

Klik hier om CD’s van Jaco Elken te bestellen, of lees hieronder eerst de uitgebreide informatie.

Het Licht (dubbel cd)

De eerste transformerende meditatie is een helende reis naar Jouw veld. Niet alleen je eigen energieveld maar ook jouw persoonlijke veld in de Spirituele Wereld. Hier kan men bij uitstek contact maken met zielsverwanten die nog op de Aarde leven om hen vanuit de ziel te benaderen. Diepe plooien worden gladgestreken in de ziel door inzicht en uitzicht. Een Hemels veld om je dierbaren op Aarde middels afstandheling te verlichten. Doe jij ook mee?De tweede licht meditatie is er om jouw energieveld, jouw aura te reinigen van ‘zware’ ongewenste persoonlijkheids energieen of entiteiten die je hebt gecreëerd uit angst of andere blokkades. Daarna neemt de reis je mee om je huis volledig te reinigen. Echt een thuiskomer! Zet je huis in het licht.

€ 16,00

Jouw evolutie (dubbel cd)

Een ontmoeting met je innerlijk kind. Blokkades of trauma’s die in de jeugd zijn opgedaan hebben vaak een onuitwisbare indruk achtergelaten in jouw zijn in wording. Pijn, verdriet, eenzaamheid kunnen je innerlijk licht dempen. Doorbreek deze blokkade(s) en luister naar je innerlijk kind dat eindelijk kan zijn, om vervolgens jezelf te omarmen. “Laat de kinderen tot Mij komen.”

De tweede reis die je kan maken gaat terug in de tijd naar een vorig leven en soms een volgend of parallel leven. De ziel brengt je bij een levenservaring die je ooit in de tijd hebt meegemaakt die je in je huidige leven doet inzien waarom of waarvoor je bepaalde levenservaringen opdoet. Maak je sterk en zoek contact. Transformeer je nu. De zelve zijn gelijk aan jou… help ze, en je helpt jezelf.

€ 16,00

De Bron (dubbel cd)

In de eerste transformatie meditatie wordt je begeleid naar het huis van je eigen Ziel. Een daadwerkelijk energetische reis om te beleven in jouw eigen zielenhuis. Een meditatie waar beleving vooropstaat en inzichten levensveranderend kunnen doorwerken in je huidige zijn. Open jij de deuren naar een andere werkelijkheid…?

Tsja, wat kunnen we van de tweede meditatie zeggen; één met je Hoger Zelf. Een reis, een beproeving, een ondervinding, een ontmoeting met… je Kern, je Kracht, je Zijn… Beleef, ervaar en geniet! Maat en beweging volgen vanzelf een ritme in zijn.

€ 16,00

Trance healing (dubbel cd) UITVERKOCHT!

In de eerste afstemming onderga je een mega sessie die we de ‘Grote Schoonmaak’ kunnen noemen. Je aura, je chakra’s, je klieren, je organen oftewel je hele lichaam en geest worden met deze innerlijke reis gereinigd in niet mis te verstane handelingen. Vertrouwen is geboden aan de healing gidsen om jou van energetische blokkades te ontdoen. Je zult de energie voelen stromen en de aanrakingen van de Spirits als een verlossend weldadig gevoel ervaren.

In de tweede reis van deze transformerende meditatie gaan we naar de ‘Minerale Wereld’. Een feest van innerlijke begeleiding in de diepte van de Grote Moeder. Heb jij haar schatten al ervaren? Laat je wonderbaarlijk sterken door de goddelijke kristallen die ze in haar diepte heeft bewaard voor jouw heling. De dolfijnen zullen je begeleiden maar wie doet dat in de grot van moeder Aarde…?

€ 16,00

De Wereld van Meditatie (dubbel cd)

De eerste meditatie laat jouw aura volledig openen om volop ruimte te creëren in jouw eigen geest. Alles wordt in deze ervarende verlichting losgelaten om uiteindelijk contact te maken met de kern van je eigen zijn. Stilte in deze muzikale begeleiding is de kracht van je eigen wezen in dit zijn.

De tweede meditatie begeleid jouw in de wereld van de Spirits, De Spirituele Wereld. Het is elke keer weer een verrassing waar deze meditatie je brengt maar bovenal, wie je ontmoet… Een genot voor de uitbreiding in de geest van je spirituele vrienden, je zielengroep.

€ 16,00

Serenity (enkele cd)

Een rustige muzikale cd zonder begeleidende stem, uitstekend geschikt om zelf in meditatieve rust je tijd door te brengen. De ritmische klanken trillen fijntjes diep door lichaam en geest. Ze zijn door trance- inspiratie ontvangen vanuit de geestelijke wereld. Een weldadig gevoel voor hart en ziel.

€ 10,00

Ontmoeting met je gids (enkele cd)

In deze begeleidende meditatie brengt de stem je in persoonlijk contact met jouw hoofdgids of engelen. Je wordt welkom geheten in jouw innerlijk heiligdom. Een meditatie die jou en jouw hoofdgids dichter bij elkaar zal doen brengen.

€ 12,50