Welkom bij De Spirituele & Intuïtieve Academie

De Mens ontwikkelt zich de steeds meer op geestelijk gebied. Men zoekt steeds meer naar antwoorden, wat voel ik, wat neem ik waar? Wat doe ik met mijn gevoeligheid en hoe kan ik hiermee omgaan? Wat is het verschil tussen mijn gevoel en mijn emoties. Hoe kan ik loslaten en patronen doorbreken. Hoe maak ik contact met mijn gidsen en dierbaren, mijn Hoger Zelf en mijn Ziel.

Oprichter van De Spirituele & Intuïtieve Academie, Jaco Elken heeft als MediumJaco jarenlang in Nederland aan de wieg van het moderne mediumschap gestaan om mensen op te leiden in dit zo boeiende en omvangrijke vakgebied. Zijn kwaliteit, kennis en diepgang zijn samengekomen in een net zo inspirerend team van leraren. Zodoende is het voor iedereen mogelijk om spiritualiteit eigen te maken en door te kunnen groeien als trance healer en medium of zelfs als Medium Therapeut en Trance healing Therapeut of Paramedisch & Psychosociaal Medium.

De energie gaat steeds sneller en de boodschappen van je Ziel, je Gidsen en jouw dierbaren, steeds dieper. Met de Mediumschap- en Trance Healing opleiding kan je vele andere facetten van het traditionele Mediumschap inzetten ten behoeve van persoonlijke verdieping en transformatie. We spreken tegenwoordig al van het oude “Engelse” Mediumschap en het nieuwe Mediumschap dat volledig in deze revolutionaire tijden door de jaren lange ervaring van MediumJaco is verdiept en aangepast naar de maatstaven van de deze tijd.

De volledige HBO opleiding Mediumschap en Trance Healing Therapeut® kort beroepsonderwijs is  geregistreerd bij de CRKBO.

Op de website van De Spirituele Academie vindt u uitgebreid informatie over de inhoud van de opleidingen, het lerarenteam en de locaties waar de diverse opleidingen worden gegeven in zowel binnen- als buitenland.

Spiritualiteit is voor iedereen weggelegd. Spiritualiteit is de weg naar binnen…

Voor overige vragen of inschrijvingen kunt u terecht bij het secretariaat van de Spirituele & Intuïtieve Academie.